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8. Almond Milk 13 올리브유
Can substitute milk. Has a unique scent, unlike soy milk.
올리브 열매에서 추출한 기름으로 엑스트라 버진 올리브유는 과육
을 냉압해 얻고, 빵을 찍어 먹는 등 가열하지 않는 요리나 드레싱용
9 코코넛 밀크 으로 사용하면 좋고, 퓨어 올리브유는 식용유를 대체해서 튀기거나
볶는 데 사용하면 좋다. 이 책에서는 치아바타와 푸가스를 만들 때
코코넛 워터가 어린 코코넛을 활용하는 것에 비해 코코넛 밀크는 사용하므로 엑스트라 버진 올리브유를 사용한다.
성숙한 코코넛을 활용하는 것이 보통이다. 빵을 만들 때 우유 대신
넣을 수 있고, 비건 요거트를 만들수 있다. 13. Olive Oil
Extracted from olive fruit. Extra virgin olive oil is made
9. Coconut Milk by cold pressure on the fruit and is good for dipping
Mature coconuts are used to make coconut milk, bread or salad dressing, while pure olive oil is good for
whereas young coconuts are used to make coconut frying. In this book, extra virgin olive oil is used to make
water. Coconut can substitute milk in baking, and can Ciabatta and Fougasse.
make vegan yogurt.
14 식물성 오일
10 코코넛 크림
냄새가 나지 않는 식물성 오일을 사용하면 된다.
코코넛 크림은 코코넛 밀크와 비슷하지만 더 진하고 지방 함량이 도넛을 튀기거나 충전용 크림을 만들 때 사용한다.
높다. 아이스크림이나 달콤한 디저트에 많이 쓰며 비건 휘핑크림을
만드는 데 유용한 재료다. 14. Vegetable oil
Use vegetable oils that do not have any scent. Use this
10. Coconut cream to fry doughnuts or to make filling cream.
Similar to coconut milk, but thicker and has a higher
fat content. It is used for ice cream and sweet dessert
dishes and is a useful ingredient for making vegan 15 호두 오일
whipped cream.
호두를 볶아서 압착해 만들기 때문에 가벼운 호두 향이 나므로 빵
반죽의 글루텐이 생긴 후 호두를 넣을 때 오일을 같이 넣으면 빵에
11 과일 퓨레 풍미를 더한다. 개봉 후에는 냉장고에 보관하며 빠른 시간 내에 사
용하는 것이 좋다.
과일을 갈거나 으깨어 만들어놓은 것으로 과
일잼을 만들어 빵을 만들 때 사용하면 좋다. 15. Walnut oil
Has a light walnut smell, as it is made by stir-frying and
11. Fruit puree
pressing walnuts. Adding walnuts and walnut oil after
Made by grinding or crushing fruit. If you make fruit gluten is formed in the dough enhances the flavor. It is
cream with this it is useful to making bread. recommended to store it in the refrigerator after opening,
and to use it as soon as possible.
12 전분
보통 옥수수 전분을 사용하며 과일 퓨레나 크림 제조 시 사용한다. 16 비정제 설탕
12. Starch 정제 과정을 거치지 않아서 비타민, 무기질 미네랄 성분이 남아 있
는 설탕이며 정제한 백설탕에 당밀을 첨가해 만드는 황설탕, 흑설
Corn starch is usually used when making fruit purees or
cream. 탕과는 다르다.
INTRO_2 019