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18. Oven pan
Each oven has a suitable oven pan, but using a coated
pan is much more convenient.
19 붓
부드러운 털 붓이 사용하기 편하며 달걀이나 기름을 바를 때 또는
밀가루를 터는 용도로 사용하면 편하다.
19. Brush
Brushes with soft hair are great when applying eggs or oil
to flour. Use this as well when brushing flour off of bread.
20 타이머
1분, 5분, 10분 단위 모두 세팅할 수 있는 타이머가 사용하기 편하다.
20. Timer
A timer that can be set in 1 minute, 5 minutes, and 10
minutes intervals is recommended.
23. A large pot
Needed to deep fry donuts or to slightly parboil bagels.
21 밀폐 용기 A stainless bowl that can be put on the gas stove can
also be used.
믹싱이 끝난 반죽을 발효하는 작은 통이면 된다. 반죽 양이 많지 않
은데, 통의 면적이 너무 넓다면 반죽이 퍼져서 발효가 제대로 되지
않으므로 반죽 양에 맞는 사이즈의 밀폐 용기를 준비하는 것이 좋다. 24 체
21. Sealed container 베이글을 건져낼 수 있는 평평한 체를 준비하면 베이글이나 도넛
Needed to ferment the mixed dough. Prepare a container 튀기기에 좋다.
size according to the amount of dough, as the dough 24. Sieve
cannot ferment properly if the container is too large.
Prepare a flat sieve in advance for the the bagels or
donuts to rest after frying.
22 스테인레스 볼
비건 크림을 만들 때 재료를 섞는 용도 등 여러모로 사용하면 좋다. 25 블렌더
22. Stainless steel bowl 비건 버터를 만들 때 아주 유용하게 사용하는 필수품이다.
Needed to mix ingredients while making vegan cream.
25. Blender
Useful in general, and necessary to make vegan butter.
23 면적이 넓은 냄비
도넛을 튀기거나 베이글을 데치는 용도로 사용한다. 가스레인지에
올릴 수 있는 스테인 볼을 사용해도 좋다.
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