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2. Electronic scale                            can also easily use knives to cut the Croissant on the
                   Accurate measurements are needed when baking. The   board as well.
                   scale is a necessity in the case of salt or yeast due to high
                   possibilities of variations of the end result.
                                                                   6    체

                                                                  제과 제품을 만들 때 말차가루나 코코아 파우더, 콩가루 등 뭉쳐 있
                    3    베이킹용 온도계                                 는 가루를 체에 내린 후 사용하는 것이 좋다. 뭉친 가루를 풀어주는
                   빵 반죽을 할 때 최종 온도는 1차 발효나 2차 발효 시간을 정하는 기        것만이 아니라, 체를 쳐주면 가루에 공기가 들어가 더 부드러운 제
                   준이 되므로 온도계를 준비해서 체크해서 반죽 온도가 높다면 1차 발          품을 만들 수 있다.
                   효 시간을 줄이고, 반죽 온도가 너무 낮다면 발효 온도에 신경 쓰고 시        6. Sieve
                   간을 늘리는 등 조절해줘야 하므로 온도계는 필수 도구다.
                                                                  When  making  confectionery  products,  it  is
                   3. Thermometer for baking                      recommended to sift lumped powders such as green tea
                   When kneading bread, the final temperature is a criterion   powder, cocoa powder, and bean powder. Not only does
                   for determining the time of primary or secondary   sifting loosen the lumped up powder, but air can enter
                   fermentation. Prepare a thermometer and pay close   the powder and make it softer.
                   attention to it in order to reduce or increase the first
                   fermentation time if the temperature of the dough is too
                   high or low respectively.                       7    밀대
                                                                  단팥빵, 식빵 등의 반죽 성형 시, 또는 크루아상 반죽을 균일하게
                                                                  밀어야 할 때 사용하는 필수품이다. 균일한 두께로 밀어 비슷한 크
                    4    스크래퍼                                     기로 나누면 원하는 무게로 분할하기가 쉽다. 반죽을 분할할 때는
                   반죽을 볼에서 떼어내거나 분할할 때 유용한 도구다. 둥근 것은 믹           자투리 여러 조각을 뭉쳐놓는 것보다 한 덩어리의 반죽으로 분할
                   싱기에서 반죽을 떼어낼 때, 일자는 반죽을 분할할 때 등 용도에 맞          하는 것이 좋다.
                   게 사용하면 된다.
                                                                  7. Roller
                   4. Scraper                                     Rollers are for molding dough evenly, and is a requirement

                   This is a useful tool when removing or dividing dough   for many breads such as Croissants and Sweet red-bean
                   from a bowl. Round ones can be used for removing the   breads. It becomes much easier to divide the dough
                   dough from the mixer, and straight ones can be used for   into the desired weight if you roll the dough with the
                   dividing the dough.                            roller into a uniform thickness, and divide it into similar
                                                                  sizes. When dividing the dough, it is better to divide it
                                                                  into a large lump of dough than lumping several pieces
                    5    나무판                                      together.

                   크루아상 작업을 할 때 버터가 많이 들어가기 때문에 냉동실에 넣
                   어두고 차갑게 한 뒤 반죽을 올려 작업을 하면 반죽이 수축되는걸             8    실리콘 주걱
                   막아줘서 유용하고, 크루아상을 재단할 때도 칼을 이용해서 자르기
                   도 편하다.                                         재료를 섞을 때 뿐 아니라 섞어놓은 재료를 깔끔하게 긁어서 사용
                                                                  하기 때문에 재료를 버리지 않고 모두 사용할 수 있다.
                   5. Wooden board
                                                                  8. Silicone spatula
                   Put the board in the freezer to cool it, and take it out
                   when making Croissants. Place the dough on the cold   Great for mixing and scraping the remaining ingredients
                   board to prevent the dough from shrinking (This is due   from the mixer or bowls.
                   to lots of butter being used in making Croissants). You






                   INTRO_1                                                                           013
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